Известие

Collapse
No announcement yet.

Пръскалка задно стъкло [147] не работи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пръскалка задно стъкло [147] не работи

Спря да ми пръска пръскачката за задния прозорец на 147цата.Предните работят,има вода,задната чистачка също работи ,само пръскалката не.

Някакви идеи?
    Къде да търся проблема?
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Може да се е откачило маркучето.

Comment

Първоначално публикувано от mitko.to Покажи съобщение
      Може да се е откачило маркучето.
      И аз си го помислих,но то това маркуче във задната врата ли е или някаде другаде.

От друга страна ако е откачено ,трябваше да ми понапълни май багажника или.... ?

Comment

На мен ми пръскаше в багажника.Нека един да пръска,а друг да наблюдава.

Comment

Аз брах големи ядове с това. По същия начин беше, машинката работи но не пръска вода. Оказа се, че се е отчупила пластмасовата тръбичка, към която влиза маркучето. Махни кората и така ще разбереш най-добре от къде е проблема. Може и да е излязла цялата пластмасова трабичка, защото се върти заедно с чистачката . Провери същто и отпреде от където тръгва водата може и от там да е излязло нещо!

Comment

Проблемът е решен.
            Оказа се че тръбичката отзад е излязла.
            Лепнахме я с едно Момент лепило ,та да видим колко време ще я бъде

Comment

Здравейте, вдигам малко темата, че имам проблем и аз, а зима иде или вече дойде При мен се случи няколко пъти да се вади това животно, но става така, че при първото въртене някъде опира и се вади, какъв му е чалъма?
              http://store.picbg.net/pubpic/A5/EC/...348377a5ec.jpg
              Ето тук се вижда съм го омазал с черен силикон.

Comment

Първоначално публикувано от GaTio Покажи съобщение
                Здравейте, вдигам малко темата, че имам проблем и аз, а зима иде или вече дойде При мен се случи няколко пъти да се вади това животно, но става така, че при първото въртене някъде опира и се вади, какъв му е чалъма?
                http://store.picbg.net/pubpic/A5/EC/...348377a5ec.jpg
                Ето тук се вижда съм го омазал с черен силикон.
                Ми залепи го

Comment

Залепено е... вижда се с черен силикон, но не знам защо като пусна чистачката и се опира в метала и се вади...

Comment

Залепено е... вижда се с черен силикон, но не знам защо като пусна чистачката и се опира в метала и се вади...
                    Ами гледай, така не знам дали някой ще ти помогне. Огледай хубаво. Може ъгълът да не е този

Comment

Чувствам се тъп... честно казано, даже самото накрайниче си има нещо като пъпка и го слагам уж както трябва, а опира някъде... какво е станало не знам. Като я купих известно време работи 2-3пъти и до там

Comment

Чувствам се тъп... честно казано, даже самото накрайниче си има нещо като пъпка и го слагам уж както трябва, а опира някъде... какво е станало не знам. Като я купих известно време работи 2-3пъти и до там
                        Ами пусни чистачката и гледай. Или виж как е на друга 147

Comment

Working...
                        X